مرکز فروش توتون پیپ
خرید پیپ اصل
نمایندگی تفال
بهترین مدل اتو بخار تفال
قیمت زودپز برقی
تور کویر مرنجاب
سنگ تراورتن
ويزاي كانادا
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :ويزاي كانادا
تاريخ: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ ساعت: ۰۱:۵۶:۱۹

در زير چند مثال از “كار” آمده است كه ميتواند منجر به دريافت ويزاي كانادا باشد.

يك مكانيك براي تعمير ماشين آلات خاصي به كانادا آمده است و يا طبق قراردادي كه با شركت خود دارد بايد براي مدتي در كانادا به تعمير ماشين آلات بپردازد. حتي اگر اين فرد حقوق خود را در خارج از كانادا دريافت كند يا شركتي كه برايش كار مي كند كانادايي نباشد، فعاليت وي مشمول تعريف “كار” مي شود.

فردي خود اشتغال در كانادا به تاسيس يك فعاليت اقتصادي در رقابت با بازار كار اقدام مي كند. براي مثال تاسيس يك فروشگاه مواد غذايي يا خشك شويي.

فرد خود اشتغالي كه بابت فعاليت هاي خود در كانادا حق الزحمه يا پورسانت دريافت مي كند.

فردي در كانادا بدون دريافت حقوق كار مي كند ولي هدف وي كسب تجربه كانادايي است (مثل دانشجويي كه به كارآموزي Practicum يا آموزش حين تحصيل Internship مشغول است).

موارد فوق تنها چند مثال از كار كردن در كانادا و به منظور تشريح بهتر مساله بود.

 

فعاليت هايي كه كار محسوب نمي شوند و ويزاي كانادا به آنها تعلق نميگيرد 

فعاليت هايي كه فرصت هاي شغلي را از كانادايي هاي نمي گيرند و در ضمن به قصد كسب تجربه كانادايي انجام نمي شوند در تعريف “كار” نمي گنجند. براي مثال مي توان به موارد زير اشاره كرد.

 

فعاليت هاي داوطلبانه كه به طور معمول حق الزحمه اي در بر ندارد (مثل عضويت در هيأت مديره يك سازمان امور خيريه). اين نوع فعاليت ها معمولا پاره وقت هستند.

كمك به افراد خانواده. مثل مادري كه نوه اش را نگهداري مي كند يا برادرزاده اي كه به عموي خود در تعميرات منزل كمك مي كند.

فعاليت هاي خارج از كانادا (مثل خدمات تلفني از راه دور) كه حقوق آنها هم در خارج از كانادا پرداخت مي شود.

فعاليت هاي خوداشتغالي اي كه عملا اثري برروي بازار كانادا ندارد مثل كشاورز آمريكايي اي كه در كانادا زمين كشاورزي دارد و برروي آن كار مي كند.

يكي از موارد خاص كه مي توان آن را “كار” محسوب نكرد اين است كه يك نفر بابت محل خواب و خوراك خود به مدت كوتاه (چهار هفته يا كمتر) براي صاحب خانه كار كند.

 

اگر با ويزاي موقت (مثلا ويزاي توريستي) وارد كانادا شده ايد و قصد كار كردن در كانادا داريد، مطمئن شويد كه فعاليت شما “كار” محسوب مي شود يا خير و اگر “كار” محسوب مي شود، آيا براي آن نياز به “مجوز كار” Work Permit داريد يا خير. عدم رعايت اين مساله مي تواند منجر به اخراج شما از كانادا و لغو ويزاي كانادا و عواقب بعدي آن شود.

 


برچسب‌ها: ،

نويسنده :ويزاي كانادا
تاريخ: ۹ شهريور ۱۳۹۶ ساعت: ۱۲:۵۴:۴۲

اين نوشته درباره ويزاي توريستي نوشته شده است ولي مي تواند در مورد ساير ويزاهاي موقت كانادا هم تا حدودي صدق كند. براي آشنايي با ويزاهاي كانادا به سايت ويزاي كانادا مراجعه نماييد.

 

بيشتر مردم دنيا براي مسافرت به كانادا نياز به ويزا دارند. ويزاي مسافرتي از نوع ويزاهاي موقت كاناداست كه Temporary Visit Visa مي گويند. به طور كلي براي آنكه موفق به دريافت اين ويزا شويد بايد شرايط زير را داشته باشيد.

 

فرم هاي تقاضانامه ويزا را بي كم و كاست پر كنيد.

مدارك لازم را به طور كامل ارائه نماييد.

به كمك فرم ها و مدارك نشان دهيد كه انگيزه موجه براي مسافرت به كانادا داريد.

به كمك فرم ها و مدارك نشان دهيد كه استطاعت مالي لازم براي مسافرت به كانادا داريد.

به كمك فرم ها و مدارك نشان دهيد كه پيش از خاتمه مدت اقامت خود در كانادا خاك اين كشور را ترك خواهيد كرد .

اگر همه شرايط فوق از نظر افسر مهاجرت تأمين شده باشد، ويزاي كانادا را صادر مي كند. البته صدور ويزا به معناي حق مسلم ورود شما به كانادا نيست. هنگام ورود به كانادا، افسر گمرك يا اداره مهاجرت مدارك شما را بررسي و سوالاتي از شما مي پرسد تا مطمئن شود همچنان شرايط فوق را داريد. در آن صورت به شما ويزاي قطعي مي دهد. در واقع هنگام ورود به كاناداست كه مشخص مي شود حداكثر تا چه زمان مي توانيد در كانادا بمانيد. معمولاً حداكثر مدت زمان اقامت موقت در كانادا با ويزاي توريستي 6 ماه است.

 

انگيزه موجه براي مسافرت به كانادا 

علت مسافرتتان به كانادا بايد موجه باشد. همين كه قصد دارم به كانادا مسافرت كنم كافي نيست. ديدار دوستان و آشنايان، ديدار اهالي فاميل، شركت در سمينارهاي علمي و امثال آن مي تواند از انگيزه هاي موجه تلقي شوند. البته مثلا اينكه يك آقاي بيست و دو ساله بخواهد عمه مادرش را كه 76 سال دارد ملاقات كند عجيب است. كلاه خودتان را قاضي كنيد و بپرسيد آيا دليلي كه براي سفر مي آورم واقعاً موجه است؟ افسر مهاجرت در اين خصوص چه فكري خواهد كرد؟ اگر دليل شما متقاعد كننده نيست يا به فكر انگيزه بهتري باشيد، يا آنكه از خير سفر به كانادا بگذريد و بيخود پول و وقت خود را تلف نكنيد. در ضمن هر انگيزه اي كه بوي ماندن در كانادا بدهد، موجب رد شدن شما خواهد شد. به عبارت ديگر انگيزه تان بايد موجه باشد ولي آن قدر قوي نباشد كه نشان دهد مي خواهيد در كانادا بمانيد يا آنكه در كانادا كار كنيد و يا ويزاي كانادا ميخواهيد. بخاطر داشته باشيد كه كساني كه ويزاي توريستي Temporary Visit Visa دريافت مي كنند حق كار و تحصيل در كانادا ندارند .

 

 


برچسب‌ها: ،

نويسنده :ويزاي كانادا
تاريخ: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت: ۱۱:۲۹:۰۱

بيشتر مردم دنيا براي مسافرت به كانادا نياز به ويزاي كانادا دارند. ويزاي مسافرتي از نوع ويزاهاي موقت كاناداست كه به آن Temporary Visit Visa مي گويند. به طور كلي براي آنكه موفق به دريافت اين ويزا شويد بايد شرايط زير را داشته باشيد.

تكميل فرم هاي تقاضانامه ويزا با دقت و بي هيچ كم و كاست

ارائه مدارك درخواستي سفارت (اين مدارك بايد نشان دهنده ي انگيزه موجه متقاضي جهت مسافرت به كانادا ، استطاعت مالي لازم به گونه اي كه هيچ گونه هزينه اي در طول اقامت متقاضي متوجه دولت كانادا نباشد، نشان دهنده ي انگيزه (وابستگي عاطفي) و الزام متقاضي(شغل، تحصيل) براي بازگشت به كشور خود پس از خاتمه مدت اقامت در كانادا باشد.

در صورت تاييد همه شرايط فوق از نظر افسر ، ويزاي كانادا صادر مي گردد. البته صدور ويزا به معناي حق مسلم ورود شما به كانادا نيست. هنگام ورود به كانادا، افسر گمرك يا اداره مهاجرت مدارك شما را بررسي و سوالاتي از شما مي پرسد تا مطمئن شود همچنان شرايط فوق را داريد. در صورت تاييد شما اجازه ورود به خاك كانادا را خواهيد داشت. در واقع هنگام ورود به كاناداست كه مشخص مي شود حداكثر تا چه زمان مي توانيد در كانادا بمانيد. معمولاً حداكثر مدت زمان اقامت موقت در كانادا با ويزاي توريستي ۶ ماه و با سوپر ويزا 2 سال مي باشد.

پر كردن فرم ها

فرم هاي سفارت به صورت آنلاين تكميل و باركد اختصاصي براي هر فرم دريافت مي گردد. جهت تسهيل در اين زمينه با مراجعه به بخش فرم هاي سفارت در همين وب سايت، فرم مربوطه را دريافت و به فارسي تكميل نماييد. همكاران ما با داشتن آگاهي كامل به شرايط تكميل فرم نسبت به اين امر اقدام و باركد اختصاصي را در اختيار شما قرار مي دهند.

آماده كردن مدارك

همانطور كه استحضار داريد، ليست مدارك اعلام شده از سوي سفارت به صورت كلي و براي همه ي مردم دنيا مي باشد اما اين مدارك با توجه به محل درخواست ويزاي كانادا و بسته به اشخاص مختلف متفاوت مي باشد.  با توجه به اين كه سفارت كانادا مصاحبه حضوري ندارد و تنها از طريق مدارك ارائه شده به سفارت است كه افسران ويزا در مورد پرونده هاي متقاضيان تصميم گيري مي نمايند. بهره گيري از تجربيات و تخصص همكاران ما در موسسه آدراپانا شما را در ارائه كامل مدارك ياري مي نمايد.

روش هاي اقدام براي ارائه درخواست ويزاي كانادا : 

روش آنلاين : در اين روش كارشناسان ما اطلاعات متقاضي را در سايت اداره مهاجرت ثبت و يك حساب كاربري براي وي ايجاد مي نمايند. كليه مدارك متقاضي پس از اسكن در اكانت آنلاين، آپلود مي گردد.

روش حضوري: در اين روش كليه مدارك به صورت كاغذي Paper به سفارت ارائه مي شوند.

واريز وجه سفارت

هزينه  سفارت جهت بررسي پرونده و انگشت نگاري در روش هاي مختلف درخواست و در كشورهاي مختلف متفاوت مي باشد. در روش  آن لاين به صورت واريز آن لاين و در روش دستي در امارات متحده نقداً و در تركيه از طريق ارائه رسيد بانكي واريز وجه دريكي از شعب Garanti Bank  مي باشد.

انگشت نگاري

جهت انگشت نگاري سفارت كانادا مراجعه متقاضي به يكي از دفاتر شركت VFS خواهد بود. با توجه به داير نبودن سفارت كانادا در ايران، متقاضيان ايراني عموما براي انگشت نگاري به شهرهاي اطراف (آنكارا، استانبول، دبي و ابوظبي) مراجعه مي نمايند.

 

پيكاپ پاسپورت

بعد از درخواست ويزاي كانادا، سفارت جواب را از طريق ايميل به متقاضي اعلام مي كند. در صورت قبول شدن درخواست، متقاضي براي درخواست ويزا بايد پرينت آن ايميل را به همراه پاسپورت به دفاتر وك ارائه نمايد . يقينا مراجعه مجدد به دفاتر وك هزينه هاي بسياري اعم از هزينه هاي گزاف پرواز ، هتل و رفت و آمد درون شهري را در بر مي گيرد و از همه مهم تر زمانبر نيز مي باشد.

خوشبختانه گرفتن ويزاي كانادا به صورت غيرحضوري و از طريق نماينده نيز امكان پذير است. براي اين كار متقاضي بايد فرم وكالت را امضا و  همراه مدارك مذكور تحويل به نماينده بدهد . آنچه كه در اين مرحله حائز اهميت مي باشد اين است كه متقاضيان نماينده اي معتبر ، آگاه به روند سفارت و داراي مجوز رسمي را براي اين كار انتخاب نمايند.

 

 


برچسب‌ها: ،

نويسنده :ويزاي كانادا
تاريخ: ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ ساعت: ۱۱:۲۸:۴۷

براي دريافت ويزاي كانادا ابتدا بايد پرونده خود را براي سفارت كانادا با توجه به كشور محل اقامت خود ارسال كنيد. پرونده شما بايد كامل و بدون هيچ گونه نقصي باشد. با توجه به هر پرونده، شما نياز به مدارك خاصي داريد كه به آفيسر كانادايي كه پرونده شما را در زمان كمي بررسي مي كند، اطمينان دهيد كه بعد از سپري شدن مدت زمان ويزا به كشور خود بازميگرديد و قصد ماندن (به هر دليلي) بيش از زمان مشخص شده در پاسپورت ، در كانادا را نداريد.

 

شما بايد كليه مدارك  و هزينه هاي دولت كانادا و هزينه هاي انگشت نگاري را قبل از ارسال پرونده پرداخت نماييد. تماي اين موارد توسط موسسه مهاجرتي ما  انجام خواهد شد. مدارك شما بايد اصل و در صورت لزوم و يا درخواست از سفارت كانادا قابل ارائه باشد. دريافت ويزاي توريستي كانادا در بعضي موارد نياز به مصاحبه دارد! لذا ارائه مدارك مستند بسيار مهم است. انجام انگشت نگاري براي افراد بين 14 تا 80 سال الزامي است. همچنين اگر شما در زمان درخواست ويزاي توريستي قبلي نيز انگشت نگاري انجام داده ايد،م ممكن است مجددا نياز به انگشت نگاري و ثبت اطلاعات بايومتريك داشته باشد. اين موارد به دليل آن است كه هنگام ورود به كانادا اطلاعات بايومتريك شما با اطلاعات ثبت شده در هنگام درخواست ويزا تطابق داده مي شود تا هويت شما تاييد گردد.

 

بعد از آن شما بايد منتظر باشيد تا در كمتر از 60 روز آينده جواب ويزاي (قبول/ريجكت) خود را دريافت كنيد.

 

در صورت قبولي ، سفارت پاسپورت شما را خواهد خواست. اينكار مي تواند توسط خود شما يا فرد ديگري به نمايندگي شما (پيكاپ ويزا) انجام گيرد. معمولا در كمتر از دوهفته (بستگي به سفارت دارد) ويزاي كانادا روي پاسپورت درج خواهد شد و به شما تحويل خواهند داد.

 

روي ويزاي شما حداكثر مدت زمان اعتبار ويزاي شما درج خواهد شد و نحوه ورود Single(فقط يكبار ورود درج خواهد شد. هنگام ورود به اولين مرز كانادا مدت زمان مشخصي براي ترك خاك كانادا نيز روي پاسپورت شما درج خواهد شد كه هميشه كمتر از شش ماه است.

 

اگر شما ريجكت شويد، نامه اي از سفارت براي شما با اعلام دلايل رد شدن پرونده شما ارسال مي شود كه ميتوانيد بلافاصله با برطرف نمودن موارد مشخص شده، مجددا اقدام كنيد.انتخاب وكيل كه سابقه زيادي در ويزا آفيس محل اقامت شما براي دريافت ويزاي كانادا دارد، كمك شاياني در دريافت ويزا خواهد بود.

 


برچسب‌ها: ،

[ ۱ ]